- 20.11.13 03:43#1Сънувам бивш приятелЗдравейте, сънищата бяха спрели за доста продължително време, но в навечерието на Св. Мина отново го сънувах.
Сънувах, че преминавам през улицата на неговата къща, която беше много голяма и луксозна, но изглеждаше някак студена и видях, че той е отпред в двора и говори с две момичета.
На връщане отново минах през това място и този път се спрях при него, беше вече сам, но това което ме изненада беше неговата реакция.
Когато ме видя той се разплака от щастие, беше наистина много щастлив, че ме вижда, спомням си, че го прегръщах и бършех сълзите му, после влезнах вътре в къщата и се качих по стълбите на горния етаж и после се събудих.
Но чувството му на искрена радост беше толкова осезаемо в съня. Моля разтълкувайте този сън!ОтговорОтговор с цитат - 25.11.13 11:58#2от: Сънувам бивш приятелОк много на кратко ми трябва малко информация:
Обичахте ли се?
Кой скъса с кого?
Каква беше причината да скъсате?
Съжаляваш ли?
Имаш ли натрапчиви мисли за него през деня, които потискаш?
ОтговорОтговор с цитат - 24.01.14 11:25#3от: Сънувам бивш приятелСъжалявам, но чак сега виждам Вашият отговор, явно не съм получила известие по e-mail. Да обичахме се, живеяхме заедно 3 години. Той скъса с мен, но без някаква явна причина, нямаше някакво основание, просто ми каза, че вече не ме обича и иска спокойствие, цитирам го.Аз съжалявах дълго време за това, направила съм всичко възможно да си го върна, но той беше категоричен. Да имала съм мисли за него през деня, които по принцип подтискам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest