Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Всяка нощ сънувам човек от миналото ми

Всяка нощ сънувам човек от миналото ми

• 13.11.13 08:28#1kameliqkameliqРегистрация: 13.11.13Град: -Отговори: -Всяка нощ сънувам човек от миналото ми Здравейте.От известно време почти всяка нощ сънувам един и същ човек. Той е първата ми любов. Израснали сме заедно. След като се Разделихме си останахме си останахме приятели. Сега работим на едно място. Сънищата ми с него започнаха преди той да дойде във фирмата. Аз започнах първа работа там. И сега са почти всяка нощ. И са много различни. Понякога сънувам че сме отново заедно, друг път съвсем обикновени неща от ежедневието, но той винаги е там. Веднъж дори сънувах, че се женим. Моля, ако някой може да да каже от какво са предизвикани тези сънища
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.13 12:01#2SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14от: Всяка нощ сънувам човек от миналото ми Искрата се е запалила отново дълбоко в теб, но я потискаш! Ако искаш да спрат тези сънища най добре поговори с въпросния човек. Ако ли ни действай смело и се моли да се получи по - добре този път!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest