Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съня

Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съня

• 05.11.13 06:02#1СилвияСилвияРегистрация: 04.11.13Град: -Отговори: 1Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съняЗдравейте,

напоследък много сънувам и това не е типично за мен. Тази нощ сънувах, че съм отвлечена от мъж, около 27/28 години, заведе ме в някакъв апартамент беше тъмно, прекарах там една нощ, не бях изплашена. На сутринта него го нямаше аз излязох безпроблемно през отключената врата и срещу мен видях сервиз за коли, отидох и помолих да взема една от колите, човека от сервиза се съгласи и ми даде американска кола от тези с огромните предници, които тъмнокожите правят да подскачат. Качих се, но таблото бе много издадено, а седалката буквално до него не можех да стигна до педалите, но потеглих да потърся помощ. Стигнах до голяма стъклена сграда, приличаща на бизнес център, влязох в нея и от там не помня много, но бях казала на някого, че съм отвлечена. Тук идва странното, върнах се, оставих колата и се "прибрах" при похитителя.... и помня, че се будех, знаех, че сънувах и в моментите в които бях полу-будна си повтарях какво се е случило до сега (за да мога да го запомня). Ще съм Ви много Благодарна, ако помогнете за разгадаването на съня ми, защо не избягах, това може ли да значи, че се връщам при човека които ме лишава от свободата ми ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.11.13 03:55#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съня Моето тълкуване - искаш да направиш нещо,имаш някакво желание за нещо,но приятел ти е дал съвет.Съветът не е удачен - тъмно е.Сама трябва да решиш какво да правиш - да си подкараш колата.Не търси помощ - стъклена е ,ще се счупи и ще се върнеш в тъмното .
    С една дума - не слушай и не чакай помощ от никой!Това,което си решила да правиш трябва сама да го решиш и сама да си го свършиш.Не позволявай да те "отвлекат" от решението ти.Съветът е стъклен и несигурен.Подкарай си живота /колата/,не се връщай Сънят ти е предупредителен и навярно си го сънувала вечерта още със заспиването.Не е страшен!
    Успех ти пожелавам и дано съм помогнала!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.11.13 11:39#3СилвияСилвияРегистрация: 04.11.13Град: -Отговори: 1от: Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съняМного Благодаря, тълкуването Ви е доста логично, аз се опитах сама до го разтълкувам, но очевидно доста повърхностно. Отговаря и на ситуацията в живота ми в момента.

Пак Благодаря! Поздрави!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.11.13 09:51#4АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Отвлечена в съня си...помогнете да разгадая съняНищо не съм направила.Ти си си го сънувала ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest