- 04.11.13 09:01#1Сънувам бебета bЗдравейте. Пиша ви, за да споделя нещо с вас. Четвърти ден подред сънувам бебета, че плачат, че ми говорят. Имам приятел от 9 месеца вече, но ни е много рано за такива неща. Първият път сънувах: Бях в някакво помещение, но там беше пълно с бебета, който плачеха просто не знаех какво да направя и се събуди. Втория път сънувах: Че съм в къщата на село и там беше майката на гаджето ми с някакво бебенце, а тя ми говореше нещо и бебето ми се усмихваше постоянно. Третия път сънувах че: Бях с нашите в една стая, влезна Бабата на гаджето ми и започна да ми говори, как искала да сме имали деца, как щяла да е радва, искала да имаме много, а аз се разсърдих, че ми говори така. Четвъртия път сънувах, че: Съм на една поляна седнала и до мен дойде едно малко детенце, започна да ми говори нещо а аз не разбирах какво ми говори. Та моя въпрос е защо сънувам само бебета? Има ле нещо от което да се притеснявам. Благодаря предварително за съветите и нещата, който ще получа .. ОтговорОтговор с цитат
- 06.11.13 01:28#2от: Сънувам бебетаБебетата са бела!С този Ваш приятел май сте си взела белата/за съжаление/.И бабата и "свекървата" са кавга.Собствената баба е хубаво да сънуваш ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest