- 04.11.13 05:12#1Странен сън за негоЗдравейте,
за първи път съм в този форум, рядко сънувам или по-скоро рядко помня съня си. Та, събудих се днес и след това което сънувах съм много озадачена. Бившият ми приятел,с когото сме разделени от 4 месеца, но поддържаме отношения, има рожден ден и го празнува в някаква лятна градина с множество барчета със столове, шатрички и такива неща, както и с много хора и то мой приятели с които не съм се виждала от 2 години и той не харесва изобщо, както и такива които не познава присъстваха. Седя аз в една стая и се подготвям да сляза долу на партито, а едно момиче ми помага със закопчаването на роклята, при което започваме да се целуваме и галим ( което ми хареса) незнам имах чувството, че бяхме приятелки макар че не виждах много добре лицето и, но определено я чувствах близка, казах и да престанем, че някои ще ни види, слязох долу поговорих с разни хора, позабавлявахме се и се събудих, а рожденика даже го нямаше на неговото парти. Много е странно се чувствам, ако някой разясни ще съм много доволна, знам че забавата не е на хубаво, но..
Благодаря Ви!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest