Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Молитва на сън

Молитва на сън

• 28.10.13 06:07#1GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72Молитва на сънЕ, дойде време и вие да ми се притечете на помощ за разтълкуването на сънят ми.

Сънувам че съм в нещо като апартамент, с няколко стаи, но не завършен, даже по-скоро разбит, или в процес на ремонт. Но чувството ми за него е по скоро като стара необитавана сграда.
    В един момент бяхме много хора, и бягахме от някакви неспокойни духове, спасих и едно бебе, което взех с нас, скрихме се в съседната стая, детето не спря да плаче, взех го на ръце и видях че едната страна на бузата му е подута,, от това че е спало само на нея, малко след като се разписка бебето се опитаха и да нахлуят духовете.
    Всички бяха в пълна паника без мен. Паднах на колене и започнах да произнасям следното "Отче наш, ти който си на небето и на земята да се свети името ти." - започнах да го казвам все по-високо, накрая всички в стаята произнасяхме този отказ от молитва. Духовете спряха и не ни закачиха. Малко след това се намирах в нещо като кафе, и разговарях с единия от духовете, казах му че знам как да им помогна, и започнах да обикалям всички духове, които бяха насядали по масите, казвах им какво да правят и че така ще се освободят.

Ще ми помогнете ли с разтълкуването. По принцип винаги сънувам неща които стават и знам какво да очаквам защото съм ги разкодирала, но тези са ми малко пълна индия. Видях в съновника както е плачещо бебе и духове. И пак не мога да навържа нещата.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest