Две необясними случки

  • 26.10.13 08:22#1JacquelineJacquelineНовакРегистрация: 26.10.13Град: СвищовОтговори: 2Две необясними случкиЗдравейте!
    Не знам за вас,но аз имам доста бебешки спомени, при това доста подробни. Но имам един, който е по-особен. Помня, че се намирах в някаква спалня. Много исках да си играя, но нямаше играчки и аз се чудех какво да правя. Намерих една зелена пластмасова ръка на бюрото и една шарена топка за игра и реших да обиколя къщата като бутам топката със зелената ръка. Но топката не отиваше където исках и накрая се озовах в кухнята. Там един мъж ме вдигна и си приказваше с мен. Това е случката ми, но най-интересното е, че веднъж докато разглеждах разни албуми попаднах на една снимка направена в кухнята, баща ми държи едно бебе на нея, а то - същата зелена ръка и долу в ъгъла има шарена топка. Зарадвах се и я показах на баща ми като му казах, че това съм аз. Но той ми отговори, че това е друго дете и после аз видях, че датата на снимката е преди раждането ми, а и детето има различни очи от моите. Възможно ли е според вас това да е съвпадение и ако не е, какво е тогава?
    Другата ми случка е свързана с призраци. Бях на рожден ден на едно момиче в една пицария. Тя беше поканила много момчета, които бяха доста буйни. На масата бяха наредени едни оранжеви камъчета за украса и момчетата решиха да ни целят нас момичетата с тези камъчета и с разни пуканки и солети (имайте предвид, че сме били на 12-13). Аз бях седнала срещу едно момче и по едно време това момче реши да ме уцели с едно от тези камъчета. Но в този момент една ръка се появи над дясното ми рамо и отблъсна камъчето. Движеше се светкавично, неестествено бързо. Беше като направена от дим, сива, с черен ръкав. Въпреки рязкото движение, топчето не отиде надалеч, а падна на масата. След това момчето разправяше на приятеля до него какви светкавични реакции съм имала. Това означава, че не е видял никой зад мен, а и никой не спомена нещо за призраци. Възможно ли е само някои хора да виждат призраци или всъщност в случая това съм била аз?!
    Ако знаете нещо по тези въпроси ще се радвам да ми отговорите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.13 07:41#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Две необясними случкиМного интересно за първата случка направо настръхнах, но как сте си спомнили като сте биле бебе незнам колко малка сте биле но предположих бебе. Това може би не е случайност явно се прераждате незнам и не мога да си го обясня, но това което ми идва е че имате дарба и то доста добра, но явно и не подозирате за това или не ви е на серйозно. За втората случка може имате си ангел хранител който интересно дори и косъм не дава да падне над вас. Много реални и не реални необясними явления сте имали странно ми е но не сте първата с тези неща може би.
    Успех ви желая във всяко начинание
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.11.13 09:34#3JacquelineJacquelineНовакРегистрация: 26.10.13Град: СвищовОтговори: 2от: Две необясними случкиАми всъщност имам доста бебешки спомени, не знам как е възможно, просто ги имам. А колкото до онази снимка, тя е направена 1-2 години преди раждането ми, а и познавам момчето на нея и той е жив. Поради тази причина не мисля, че е прераждане, а по-скоро вселяване, ако това въобще е възможно. Относно дарбите ми, имам доста силна интуиция, но не съм забелязала нещо друго. А как мога да открия дали имам и други дарби?ОтговорОтговор с цитат
  • 10.11.13 03:06#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Две необясними случкиНе ги търси не питай какви дарби имаш
    Ако наистина имаш дадена дарба тя сама ще те намери
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest