Магии с гробища и мъртъвци

  • 16.10.13 09:23#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Магии с гробища и мъртъвциези ритуали са най-вече е за смърт. В това число са и различни любовни магии с гробища. Принципно съществуват и благи магии с гробища, но и те са крайно опасни, тъй като дори една погрешна мисъл или действие води до страшни последици.
    Препоръчва ме ви по никакъв начин да не използвате подобни неща, независмо колко безопасни изглеждат. Ако се налага нещо то трябва да се прави от много добре обучен специалист.
    Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително нехармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
    По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на смърта. Заразяването не се насочва само към жертвата, всеки не обучен в тези магии, най-много да си навлече непоправими проблеми.
    При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
    Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуудуу ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.
    В режим на ясновидство магията е трудна за откриване. Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със духа. Като цяло при магия с гробища се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.
    Жертвата сънува кошмари и мъртъвци,характерно избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.
    Изчистването на такъв тип магия е трудно, изисква се професионализъм.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest