Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странен сън с момичето, което обичам

Странен сън с момичето, което обичам

  • 31.01.11 05:45#1differencedifferenceНовакРегистрация: 31.01.11Град: -Отговори: -Странен сън с момичето, което обичамЗдравейте. Искам да споделя с вас един мой сън, който немога да разтълкувам.

    Виждам,че съм в някъкво помещение, което е разделено на две. Отдолу е нещо като кафене, а нагоре има стълби и там има компютърна зала. Аз съм отдолу в кафенето и изведнъж поглеждам нагоре и виждам момичето, което мн обичам. Тя беше седнала на един от компютрите и ровеше нещо във фейсбук, но беше с различен профил :О.

    После виждам,че съм навън и тя минава по една пътечка. Вижда ме и ми вика какво правиш и аз и отвръщам "Гледам те". След това виждам, че сме някъде на стръмно и там исках да и стисна ръката но тя отказа и отвърна "Отивам насело за 4 дни". Аз я помолих да остане още малко, но тя отвърна "пиши ми по фейсбук". Зад нея имаше нещо,като отворени порти ...... и след това тя си замина. Това беше всичко.

    Знам, че е доста странен сън, но моля някои да ми помогне да го разтълкувам. Благодаря предварително....
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.11 11:54#2GenadiDGenadiDНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 15от: Странен сън с момичето, което обичамМисля, че това няма нищо общо с живота ти. Така, че няма от какво да се притесняваш. ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.11 07:01#3Някой НякъдеНякой НякъдеНовакРегистрация: 02.02.11Град: -Отговори: 3от: Странен сън с момичето, което обичамGenadiD всички сънища имат нещо общо с живота - едни представят нашите мечти, а други имат тайни, скрити под повърхността.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest