Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Кошмари от другата страна на леглото

Кошмари от другата страна на леглото

• 15.10.13 11:44#1РуменовРуменовРегистрация: 15.10.13Град: ВарнаОтговори: 1Кошмари от другата страна на леглотоЗдравейте! Много обичам когато съпругът ми не е до мен в спалнята да си лягам на неговото място и на неговата възглавница , така направих и тази сутрин, когато той стана по-рано за работа. От известно време обаче преместя ли се на неговата половинка започвам да сънувам кошмари, един след друг се редуват различни кошмари, някои си спомням други не и не спират докато не стана. По принцип аз много сънувам, често помня какво съм сънувала, но рядко сънувам кошмари и те са горе долу еднотипни. Много съм притеснена, първо мислех че е случайно но, явно не е съвпадение, защото продължава да става така. Не мога да си го обясня, с мъжът ми сме в много добри отношения, имаме бебенце, щастливи сме и това, че сънувам кошмари само когато спя на неговото място ми се струва много странно. Дано някой да може да ми помогне или посъветва.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.13 04:18#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Кошмари от другата страна на леглото Психологична нагласа.Когато веднъж се е случило пробваме дали ще се случи пак.Малкия мозък изпраща сигнали и...то се случва пак Не се притеснявайте! А за да спре тази работа,вземете си светена вода и напръскайте спалнята.По точно мястото на съпругът Ви.ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.13 02:08#3РуменовРуменовРегистрация: 15.10.13Град: ВарнаОтговори: 1от: Кошмари от другата страна на леглотоБлагодаря! Ина мен ми мина през ума да напръскам със светена вода леглото, но много се бях шашнала Поръсих, не съм опитвала пак да спя от другата страна, но вярвам, че повече няма да има такъв проблем.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest