- 14.10.13 02:50#1Запомнящ се сън, моля помогнетеЧета форума отдавна и все се каня да се включа.Тази нощ имах много особен сън и имам усещането,че значи нещо важно за мен,което не мога да разгадая.Моля,помогнете ми с разгадаването.Сънят е накратко следният:намирам се на гости в Русе/никога не съм ходила там/,придружавам съпруга ми по работа и се озоваваме на централния площад на града.Там има 3 неща,които аз гледам.Има огромен сив каменен мост,по който се разхождат хора,има пейки за сядане,мостът е висок,стабилен,с Г-форма,величествен,аз го гледам отдолу,искам да се качим по стълбичките към него и да се разходим,но не го правя.До моста има голям лъскав хотел-в него съм отседнала.Зад моста и хотела,в далечината е Витоша,огромна и синя,величествена,но сякаш далечна,студена,недостижима.Усещането ми е,че аз стоя и наблюдавам моста и планината-и двете сякаш са далечни и недостижими.Витоша ми се струва красива и само я съзерцавам,а за моста съм със смесени чувства-хем искам да хвана за ръка мъжа ми и да се качим по стълбичките и да се разхождаме горе(където виждам само разхождащи се двойки,хванати за ръка),хем ми изглежда недостижимо да се качим,а и хората на моста не си говорят,мълчат и ходят по двойки.Това е,аз му казвам:"Хайде да се качим на моста!",той обаче си мълчи и не се качваме, просто оставам така,седя и гледам.Благодаря предварително за отговора!ОтговорОтговор с цитат
- 14.10.13 10:09#2от: Запомнящ се сън, моля помогнетеЗдравейте,
Някаква промяна мислите със съпругът си.Не я започвайте!Нестабилна е като мост и висока като Витоша Колкото и да ви се струва лесно това,което искате да направите ще трябва да минете по моста и да изкачите Витоша.Добре е,че сте го сънувала!Предупреждение е Предполагам е за някакво местене на работа,жилище,местоживеене.
Има значение в колко часа сте го сънувала.Някой се сбъдват до 15 г.
Надявам се да съм помогнала !
Успех !ОтговорОтговор с цитат - 14.10.13 10:47#3от: Запомнящ се сън, моля помогнетеБлагодаря за отговора Ви,за мен беше важно да знам как го тълкувате.Аз сънувам много,цветно като филм и интересни символи,знаци,истории.Рядко помня сън,този го запомних.Даже толкова съм се впечатлила,че сутринта в просъница съм го попитала дали е ходил в РусеСпоред мен тоя сън е сънувам рано сутринта,всъщност така и се събудих./не знам какво значение има часа,за първи път чувам,че има./В резюме-да не предприемаме прибързано никакви сериозни промени,защото няма да са успешни или поне не докато не извървим по моста и не качим Витоша/каквото и да означава това/?ОтговорОтговор с цитат
- 15.10.13 08:21#4от: Запомнящ се сън, моля помогнетеДобро утро!
Часа на сънуване е важен.Истинските сънища са от 3 до 7 сутринта.Те се сбъдват за 9 часа,9 дена,9 месеца,9 или 15 години.Но...винаги се сбъдват.Такива са и сънищата през деня,по обяд.Ако примерно сънувате и се събудите до 0 часа,тогава сънят се сбъдва за 1 ден.Не мога да Ви пиша всичките часове Някой не се сбъдват според часа,просто напразен сън.
Сега за сънят : - мост ,това е несигурност
планина - това е път,тежък,труден и целта високо.
пътуването Ви до друг град е промяната,която искате да направите или ще поискате след време/за това е важен часът/.
Според това,което аз знам за сънищата излиза ,че Вие сте предприели,мислите или имате в предвид за в бъдеще промяна в работата,жилището,местоживеенето.Не е сигурно - защото сте сънували моста.Добре е ,че не сте минали по него.Значи все още имате сигурност под краката си.Витоша е била далече - това според мене е ,че проекта за промяна все още Ви е мечта /далече/
Съветът ми е : - Ако все пак тръгнете към тази промяна ще Ви бъде трудно,много високо се целите за възможностите си.
Надявам се да съм Ви помогнала !
Успех ! Няма не превзети върхове ОтговорОтговор с цитат - 15.10.13 09:21#5от: Запомнящ се сън, моля помогнетеБлагодаря за изчерпателните отговори!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest