Ментална магия

  • 09.10.13 10:27#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Ментална магияТова е все по често срещата се форма на негативно влияние , която особено трудно се доказва, тъй като представява насочена негативна енергия.Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията. Ритуалността е сведена до минимум. Единствен инструмент е самият магьосник, който резонира с определени структури, настройва ги към себе си и ги използва за своите цели.
    За да се направи подобна магия е достатъчно да има някаква лична информация, за обекта върху който ще се въздейства ( име, визуална представа) или други данни, които да укажат къде във времето и пространството се намира обекта върху който се въздейства.
    Техниките за изчистване са същите каквито и при останалите видове магия, но Менталната магия поразява винаги 6та чакра- отговаря за централна и периферна нервна система, 7ма чакра, както и всички останали необходими за целите на въздействието чакри.
    В режим на ясновидство се открива трудно, защото освен към енергийните центрове, подобна магия е насочена към целия житейски път, линията карма- съдба. Може да се наблюдава кафяво оцветяване на ниво 6та и 7ма чакра. Менталната магия формира нови събития, изчиства потенциални други събития, прави коренни промени в съдбата или в психиката на човек.
    При разглеждане на ‘Лентата на съдбата’, най-ясно се виждат въздействията от менталната магия. Те изглеждат като черни петна, сива мъгла, черни заплетени нишки. Трябва да подчертая, че тази магия не винаги е насочена пряко върху човека. Тя може да има събитиен характер, където променяйки степента на вероятност едно събитие да се случи, човек се ‘вкарва’ насилствено в нов житейски модел.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest