Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»За наколенки здраве уж....

За наколенки здраве уж....

  • 08.10.13 07:04#1Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74За наколенки здраве уж....Ако сте гледали рекламата и искате да си купите или на бабите/дядовцитее. . Оо недейте. Ще си спестите и нерви.
    Много нагли хора има.
    Та ето случката.
    Вчера се обадих да поръчам на баба от тея наколенки.
    Вдигна една жена.
    ПЪРВО:Попита ме на колко години съм(естествено, аз не мога да имам глас на възрастен, а и не съм искала да се правя, но исках аз да ги поръчам. Както и да е. Дадох й баба да говори с нея. Хитри сааа защото възрастните са по-наивни.
    ВТОРО. Пита я на колко години е, нормално. Но питаше и на кой канал сме видяли рекламата, пак долу горе нормално. Но чак пък и на кой кабелен оператор сме. . Това вече защо е. Баси трудната поръчка на едни наколенки, ще ти зададат куп въпроси.щ

    Баба я попита за доставката колко е, а тя вика че тя е включена в цената т. е 20лв + доставката.
    Пита вече адрес имена и уж готово, а тя започна да си предлага нейния чай срещу холестерол. Баба отказва категорично. Но тя пак си нахалства, може и децата да го пият ала бала. Ако го поръча става на 35лв. Баба вика аз съм пенсионерка имаме и други сметки, искам си само наколенките.
    И накрая заключение: УЖ НАКОЛЕНКИТЕ БЯХА 20лв + Доставката, а накрая излезе 23, 50 т. е вземат и за доставка или понеже баба не й се върза за чая и тая си поискала и доставката. 3, 50 не са много но ме яд защо така правят хората на глупаци, защо използват възрастните и не им дадат направо каквото искат а ги вкарват и в други филми.
    А и нещо интересно. Едва затворих даже не успях наложи се да изкарам батерията, видях на екрана на телефона си някаква карта нещо като ГПС. Да не са пуснали нещо да засекат не знам какво направили но не можах да затворя и тя нахалната не затваря явно да чуе какво ще говорим като "затворим". Е татко хубаво каза:Какво иска тази, обрусиха ли те яко, а?

    п. с. Днес съм много нервна, бясна, всичко наоколо ме дразни дори и най-дребното. ПМС
    И нашата пощаджийка е мн проста като пускам телеграфни записи вечно прави грешки писна мииии да я махат вече на това отгоре и началник, така е, малко населено място.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.13 12:02#2Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: За наколенки здраве уж....Все пак, наколенките са добри, баб е доволна, а това им е работата да предлагат и др.неща
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.13 03:09#3зорницазорницаНовакРегистрация: 22.10.13Град: БургасОтговори: 1от: За наколенки здраве уж....Какъв е телефона за поръчка на тези наколенки?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest