Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Доживотен затвор в чуждо тяло

Доживотен затвор в чуждо тяло

  • 07.10.13 09:43#1transektransekНовакРегистрация: 13.12.12Град: -Отговори: 2Доживотен затвор в чуждо тялоМраза си тялото много то винаги е било чуждо за мен, искам да си сменя пола.А защо ли природата допуска да се раждат хора като нас? Ние не сме виновни за нищо и просто се налага много транссексуални да се крият и да живеят в страхове заради ограничените хора.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 01:03#2КамелияКамелияНовакРегистрация: 01.03.12Град: -Отговори: 2от: Доживотен затвор в чуждо тялоЗдравей,
    ами за съжаление Светът е устроен така и най-вече тук в България, но не мисля че трябва да се чувстваш зле хората да си мислят каквото искат най-важното според мен е ти да се чувстваш добре без да ти пука кой какво мисли или как те гледа,защото и човек да е напълно перфектен все ще се намери някой ,който да го изгледа накриво или да го обиди.Надявам се да намериш приятелите и човека , който ще те разбира.Според мен истинските приятели са тези които те подкрепят абсолютно винаги в каквито и ситуации да попаднеш , а колкото до другите да си гледат работата ,те са просто непознати или както аз ги наричам пионки без да имат някакво значение за мен.Така че горе главата и не съжалявай, и не се чувствай зле .Всички хора заслужават да бъдат щастливи и съм сигурна че и ти ще бъдеш , просто може още да не си срещнал точния човек ,който ше ти бъде опора ,но първо ти трябва да си бъдеш опора и да се приемеш такъв какъвто си и да гледаш само напред без да ти пука кой какво мисли или е казал за мен тези хора говорят ,за да си избиват собствените комплекси и незаслужават никакво внимание.Това е моето мнение и се надявам да съм била полезна.От все сърце ти желяч здраве ,щастие и любов .
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.14 10:07#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Доживотен затвор в чуждо тялоТова е едно последствие, един бъркоч, който е погрешен и говори за неправилни предишни действия, които не са зависили от теб. Трябва да живееш с това си тяло, защото то ти е природното, също трябва да ти е комфортно в него, което може да бъде спряно от болести, както и от липса на пространство и невървежност. Голямото физическо натоварване на мускулатурата може да подобри вашите взаимоотношения, също така ти трябва човек от срещуположния пол, който да има времето за да осъществявате естественото, докато се нормализираш и излекуваш. Обаче Те много често не допускат това да се случва, ето защо можем да говорим за много агресивна враждебност срещу теб, на което си резултат.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest