Осъзнато сънуване

  • 29.09.13 01:36#1nikolanikolaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 1Осъзнато сънуванеИдеята ми за тази тема е да се запозная с други хора които практикуват, осъзнато сънуване или имат сънища които се сбъдват на сутринта, или за хора които просто искат да си говорим какво може да се прави по време на сън.

    От както се помня имам ярки сънища като в последно време забелязах, че имам сънища които предсказват смъртта на близки хора или някакви емоционални събития. От няколко години започнах да тренирам осъзнаване по време на сън, за да се науча да контролирам сънищата ми, но достигнах до задънена улица и не знам как да продължа. И затова искам да се запозная с хора които също практикуват и могат да ми помогнат да продължа.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.09.13 09:21#2IvanovaIvanovaНовакРегистрация: 29.09.13Град: СофияОтговори: 3от: Осъзнато сънуване Много рядко се случва, но е супер интересно когато имам осъзнати сънища! ОтговорОтговор с цитат
  • 30.09.13 11:08#3nikolanikolaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 1от: Осъзнато сънуванеДа наистина е невероятно когато имам такъв сън но съм забелязал, че в повечето случаи осъзнаването е лесната част по трудно е да се задържа в съня достатъчно дълго, за да мога да направа нещо. Някой имали идея как може да се реши този проблем ОтговорОтговор с цитат
  • 01.11.13 10:20#4IvanovaIvanovaНовакРегистрация: 29.09.13Град: СофияОтговори: 3от: Осъзнато сънуванеПрегледах форумите очаквайки да науча нещо,но явно нищо не идва на готово. Или идва,но когато си готов. Кой знае !?
    Сънувам от както се помня. Никога не съм учила целенасочено как да лягам,спя или осъзнавам сънуваното. Не съм се страхувала когато осъзнавам съня в съня в съня си. За мен е естествен процес.Навярно духът търси начин на удовлетворение. Тялото ограничава възможностите. Духът си иска своето и се възползва докато тялото ми спи. Познах места и хора за които не бях и чувала.Преживявам ситуации в които след време попадам. Това ми дава информация от която в действителност се възползвам.
    Реален пример:
    Запознавам се с мъж и жена във връзка с откриване на нов обект за бизнеса им.Вечерта сънувам жената и нейна колежка как редят неадекватни картини на едни импровизирани столчета. Едва успях да се провра покрай дамите за да продължа напред по улицата. Те така и не ми направиха място. Поглеждайки напред видях зидана стена в ляво. Над нея занемарена градина.Помислих, тази каква голяма градина има а не я поддържа, иначе се кикоти на улицата с мацаници. Вървейки напред осъзнавах колко са лицемерни тези двете. Усетих съмнение в себе си.Запитах се къде води тази улица. Сякаш усетили мислите ми ме заобиколиха. Искаха да ме унищожат.Разбутала съм била изложбата им. Опитах да се измъкна от тях, но упорстваха. Улицата се оказа без изход в тази посока. Тогава видях как заравям едни кости. Тъкмо да тръгна и заваля. Дойдоха кокошки да търсят подслон под дърветата и заедно с водата разровиха закопаното. Притесних се. Тръгнах да се връщам. Видях в ръката си да нося скелет и осъзнах,че е на изровената. Не знаех какво да направя.Не исках да е в мен. Срамувах се че съм го допуснала. Срещаха ме хора по обратния път, а нямаше как да го скрия. Голям човешки скелет.Тогава осъзнах. Никой не го виждаше освен мен. Събудих се с чувството на победа.

    На другия ден се срещам с "бизнесмените". Слушам презентацията им и улавям детайли за които не бих се и досетила умишлено да обърна внимание.

    След срещата техен бизнес партньор поиска мнението ми.
    Казах:"От 6 до 8 месеца ще се задържат на пазара. Нямат усет за детайлите. Хваленето им е повече от уменията. Мързеливи са. И не са честни. Сами се разрушават".

    Следствието от мнението ми е документиран факт.

    От няколко месеца съм впечатлена от сънища в които при нормално за мен осъзнато сънуване искам да пренеса доказателство за духовното-материално. Не откривам обаче тайната за преминаване от едното в другото измерение със запазване на фактологията.
    Изпитвам непреодолима необходимост по време на сън да пренеса доказателство. Каквото и да взема не успявам да го визуализирам във видимото тук, в тази действителност.

    В случай на познания от ваша страна и желание да споделите, моля. Интереса ми е необятен

    Благодаря на всеки отделил от времето си.

    Бъдете здрави !
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest