- 18.09.13 06:58#1Странни сънища с молеща се женаЗдравейте, за пръв път пиша тук, но често влизам в сайта да проверявам какво означават сънищата, които сънувам и повярвайте те са наистина странни.
Последния сън който сънувах е от снощи, та в съня съивам, че отивам на погребение на дядото на моята най-дбра приятелка, който в реалността също е починал, но по пътя за натам пътуваме доста хора с рейс и той минава покрай клекнала жена която се моли и се разплаквам, след това се събудих. Някой ако може да ми каже какво би означавало ще съм мн благодарна.
също имам и друг въпрос: от известно време сънувам един мъж (до сега 3 пъти), с който в съня ми имаме някаква връзка, а в действителност нямам никакви чувства към него, даже съм сериозно обвързана с друг, а познавам човека. та чудя се с какво може да е обвързано. странното е, че като по-малка сънувах по 3 пъти момчетата, които харесвах и след това се случваше нещо, понякой път лошо, а друг път добро..
Благодаря предварителноОтговорОтговор с цитат - 29.09.13 09:16#2от: Странни сънища с молеща се жена познат човек ще видиш и много ще се радвашОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest