Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах смърт на дете...

Сънувах смърт на дете...

• 10.09.13 02:18#1МарияМарияРегистрация: 10.09.13Град: СвогеОтговори: 2Сънувах смърт на дете...Сънувах, че съм с приятеля ми и едно малко дете(не беше наше).
    Бягахме от някакви хора, криехме се от тях.
    Тръгнахме по улица с разкопки. От едната страна имаше разкопки на къща в ниското и ние тръгнахме да се спускаме надолу.
    По самия наклон течеше вода и имаше кални локви и аз ги заобикалях, приятеля ми също, но детето след нас влезе във водата и се намокри. Аз започнах да викам на приятеля ми защо не е хванал детето, да не влиза във водата и започнах да се връщам, че да го хвана. Детето падна във водата по лице и започна да плаче, а аз се опитвах да стигна колкото се може по-бързо до него.
    Когато стигнах до него и се протегнах към него се оказа, че детето е паднало в нещо, като киселина и от него е останал само череп. Аз започнах да пищя и така се събудих.
    Честно казано бях доста стресната, като се събудих.
    Можете ли да ми кажете какво може да означа този сън?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.13 07:42#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах смърт на дете...Сънят ти не е лош! С приятелят ти ще направите беля.Заради нея живота ви ще тръгне кален и надолу,но добре е ,че белята ви е умряла в една от локвите.Всичко ще приключи благополучно!
    Не го следвай слепешката този твой приятел!Да не те заведе надолу и в локвите! Но...когато има да се случва,на камък не става Важното е,че ще свърши добре
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.13 12:20#3МарияМарияРегистрация: 10.09.13Град: СвогеОтговори: 2от: Сънувах смърт на дете...Много благодаря! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest