Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Мозъчна кома или нещо друго?!?

Мозъчна кома или нещо друго?!?

  • 24.01.11 09:34#1DeinaDeinaНовакРегистрация: 24.01.11Град: -Отговори: 2Мозъчна кома или нещо друго?!?Здравейте. Искам да разкажа за нещо, което ми се случи преди около 2 или 3 години, за мен е странно и необичайно и друг път не съм го изпитвала.

    Бях в час по английски език на частно училище. Пишехме упражнения в учебната тетрадка, а там учителката разрешаваше да попълваме само с молив. Приятелката ми, която седеше точно до мен, ме помоли да й услужа с гумичка и аз и я подадох. Следващото нещо, което си спомням, бе как се обърнах към приятелката си и казах: Може ли да си взема гумичката? А тя ме погледна странно, с особен поглед и каза: Но аз ти я върнах преди поне 2, 3 минути. После попитах дали може да отида до тоалетната, учителката ми разреши и отидох. Току що се върнах. Ти не помниш ли?

    Този момент, в който ми е върнала гумичката, попитала за разрешение да отиде до тоалетната и се е върнала се губи в спомените и съзнанието ми. Дори другите ученици вече бяха на следващото упражнение, а аз още седях на предишното. Сякаш повече от 5 минути не съм била никъде. Нищо не помня.

    Прибрах се и разказах на майка ми какво се е случило, а тя ми каза, че е опасно и се нарича мозъчна кома. Не ми обясни нищо, но каза ако пак се случи да я информирам. Тъй като не се повтори, повече не повдигнахме въпроса, но на мен още ми е чудно какво се случи!?!
    Моля, ако някой знае, да каже!

    П.П.: Не употребявам никакви наркотици, алкохол или цигари, така че ако някой мисли да ми каже, да ги намаля, да си спести коментара.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.11 08:08#2кременакременаНовакРегистрация: 14.01.11Град: -Отговори: 3от: Мозъчна кома или нещо друго?!?Има вид епилепсия, нещо като изключване, подобно на припадък. Консултирай се с невролог. Успех.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.11 08:39#3DeinaDeinaНовакРегистрация: 24.01.11Град: -Отговори: 2от: Мозъчна кома или нещо друго?!?Всъщност, преди около две години попаднах в болница с изтръпване на ръката и езика, в последствие, след многократни изследвания ми казаха, че имам наследствена мигрена, но преди това се съмняваха за епилепсия. Слава Богу не припадам и т.н., но влизането ми в болница се случи след това "изключване", т.е. след това вече съм се консултирала с невролог, но никога не съм повдигала въпроса. Благодаря все пак! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest