- 28.08.13 11:08#1Сънувах майка си....Здравейте,на 11 съм.Доста ме е страх от паранормални същества и всичко свързано с тях,но в същото време съм и любопитна.Ако може да ми разтълкувате този сън,защото съм доста изплашена ...
И така...
Сънувах майка ми да е починала...
Всички плачеха...по късно всичко се превърна в мъгла...
и се събудих.ОтговорОтговор с цитат - 30.08.13 09:01#2от: Сънувах майка си....Не се плаши,дете ! Това е хубаво!Майка ти ще живее дълго,но винаги си спомняй този сън за мъглата!Бъди разумна за да не се загубиш в мъглата на живота и така да загубиш майка си.Понеже си на 11 ще си позволя да те посъветвам Ако,тези дни нещо си излъгала,скрила,премълчала от майка си - кажи й го!Това е мъглата в сънят ти Ще видиш,че много ще се посмеете двете.ОтговорОтговор с цитат
- 30.08.13 04:59#3от: Сънувах майка си....Много ви благодаря ОтговорОтговор с цитат
- 30.08.13 08:06#4от: Сънувах майка си....Аз също сънувах, че е починала, но без мъгла. Това какво значи? Аз съм на 15 ...ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.13 02:24#5от: Сънувах майка си....Когато сънувате майка си ,винаги е на хубаво.Дори и да е починала .А когато е жива и сънувате,че е починала - това е ,че ще има дълъг живот и естествено ,че е за хубаво.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest