- 13.08.13 10:59#1Буболечка и усещането на допир Сънувах буболечка, голяма, летяща, отвратителна. Гонеше ме из стаята и успя на няколко пъти да кацне на мен. Усещах даже пипалата и по ръката ми, беше толкова реален съня. След като побягнах към кухнята, за да се измъкна от нея видях баба ми, която удари буболечката и я уби.
Четох какво означава да сънуваш буболечка, но прочетох няколко мнения - притеснения,страх (така е напоследък съм доста притеснена.. не знам дали е съвпадение) другото което прочетох беше - болест, също така и финансово подобрение. Вие сънували ли сте буболечка, която ви гони и означавал ли е нещо съня ви??ОтговорОтговор с цитат - 13.08.13 03:44#2от: Буболечка и усещането на допир Щом напоследък си по-притеснена, значи наистина сънят може да се свърже с тези притеснения. Освен това в съня ти буболечката е убита, така че според мен, няма за какво да се притесняваш ОтговорОтговор с цитат
- 13.08.13 04:25#3от: Буболечка и усещането на допир Благодаря ти дано си права, защото наистина много ме мъчат тези няколко дни ( да не кажа и седмици )ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.13 02:15#4от: Буболечка и усещането на допир :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest