Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Виждам починалия си баща

Виждам починалия си баща

• 06.08.13 06:58#1Пепи МихайловаПепи МихайловаРегистрация: 06.08.13Град: СофияОтговори: -Виждам починалия си баща Здравейте!Преди време един мой близък приятел ми сподели странна история.

От прозореца му се вижда спирката на трамвая, който спира пред тях. Един ден както си гледа навън и изведнъж вижда баща си, който е починал преди 12 години.Вижда мъж, който е облечен със същите дрехи каквито е имал баща му, изглежда по същия начин и гледа право към неговия прозорец. След около минута втренчено гледане приятелят ми тръгва да слезе долу, за да отиде до спирката, но когато отива там мъжа го няма, а трамвай не е минавал защото другите хора си стоят все още там. Тази случка се повтаря още няколко пъти в разтояние на около година и половина.

Преди няколко дни пред блока му го среща възрастен мъж, който се представя за баща на негов съученик и му казва, че много отдавна не го е виждал, и че доста е пораснал. След което му разказва, че преди малко е видял баща му в парка и си е поговорил с него. Приятелят ми му обяснява, че баща му е починал доста отдавна преди години, но мъжа му казва, че и той така си е мислел, но в парка на една пейка е седял баща му и са си говорили. Той му е казал, че бил чул, че е починал, но баща му му е казал, че не е просто сега живее на друго място. След разговора приятелят ми е отишъл да пообиколи парка, но не е видял никого. Аз му казвам, че вероятно баща му идва понякога да го види и да го пази, но той много се разстройва от този факт. баща му много му липсва.

Моля, някой ако има представа какво би могло да означава това да сподели.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.08.13 10:35#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Виждам починалия си бащаМоже би онзи човек просто се е объркал, че е видял бащата на твоя човек. Предлагам внимателно да обсъждаш темата с приятеля си, щом той още е толкова чувствителен. С течение на времето болката избледнява, но мисълта за починали близки хора винаги е с нас. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest