Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах бивш съученик и приятел

Сънувах бивш съученик и приятел

• 06.08.13 10:18#1МартинМартинРегистрация: 06.08.13Град: -Отговори: 3Сънувах бивш съученик и приятелЗдравейте, сънувах, че се срещам отново с бивш приятел и съученик, с който не сме се виждали от години. На сън пак ставахме приятели, и беше доста странно, защото в някои моменти пак бяхме на 11 и бяхме в учебна стая с други съученици.

Аз попитах една съученичка за учебник по литуратура, но после видях, че пред мен имам такъв, подвързан в зелен картон. Като го разлистих се оказа, че е огледален образ на нормалния, т.е. вместо Чернишка пишеше акшинреЧ.

В него имаше листи от мои някогашни тетрадки, които странно, но също бяха огледални. Още по-странно беше като сънят започна да варира между класната стая и някакъв дом за временно настаняване, където общувах с момче от ромски произход. За този ми приятел апропо имаше слухове, че е от ромски произход, та може ли това да е също негова проекция?

Имаше също така нещо като буря по едно време и аз, той и едно момиче тичахме да се скрием от бурята. Застанахме под нещо като кула с часовник, като над нас висяха разни неща като части на часовник - махала, и от онези звънящите метални пръчици, които се поставят да висят на прозореца или верандата. Момичето каза да не се движим много, че таванът над нас ще се движи в кръг, а движейки се щял да привлече светкавица.

Накрая стигнах до извода, че с този приятел вече не ми е приятно да общувам както някога и че смяната на училище е била за добро и някои неща трябва да си останат в миналото. Дали сънят е просто размишление на сън или нещо повече, как мислите?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.13 05:07#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Сънувах бивш съученик и приятелПоддържаш ли някакъв контакт с този човек?ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.13 05:09#3МартинМартинРегистрация: 06.08.13Град: -Отговори: 3от: Сънувах бивш съученик и приятелНе, само наскоро случайно попаднах на него и му писах във ФБ, но не отговори.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.08.13 04:49#4МартинМартинРегистрация: 06.08.13Град: -Отговори: 3от: Сънувах бивш съученик и приятелСлучайно или не в деня след като сънувах този сън (6 август) силно ме преряза стомаха и дори ми причерня. Помислих, че получавам преплитане на червата. На 8 август пък имах епизод с главоболие, последвано от рязко вдигане на кръвното (по принцип съм с ниско кръвно).ОтговорОтговор с цитат
  • 13.08.13 02:07#5Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Сънувах бивш съученик и приятелМи не знам какво да ти кажа. Аз понякога сънувам бивши съученички, без въобще да съм се сещала за тях или да съм ги виждала. Не съм се замисляла защо ги сънувам, може би понякога съзнанието ни се връща в миналото чрез сънищата...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest