Амулетите

  • 04.08.13 07:08#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89АмулетитеКакви амулети ми трябват и къде да ги сложа?
    Доверете се на вашата интуиция. Всяка двойка амулети създава различно усещане в своя притежател. Някои хора предпочитат да съчетават амулетите спо­ред дневното и вечерното си облекло. Други носят всичките едновременно или пък само един.

    В офиса можете да използвате уголемен вариант на амулета, който сте си избрали. По този начин обогатявате заобикалящата ви жизнена енергия ци и неутрализирате въздействието на заядливите ко­леги. По-малките амулети като пеперудата, слончето и камилата, например, могат да се носят под формата на брошка, ключодържател или украшение.

    Или може да предпочетете цяла колекция от рисунки на пеперуди, окачени на стената. Това също носи позитивна енергия. Има без­брой начини да представите вашите ин и ян щастливи амулети.

    Когато приятелите ви научат за вашето увлечение, те ще започнат да ви изпращат попълнения от всички краища на света и от пътуванията си в чужбина.
    Ако някой ваш близък работи много в офис, можете да подарите месингова костенурка или нефритена патица.
    Щастливите амулети си проправят път към вас по свои собствени неведоми пътища.

    Един от най-могъщите е тюркоазът. Вярва се, че този камък притежава сила, която е способна да ни освободи от най-тежката любовна мъка. За целта е необходимо талисманът с тюркоаз да се докосва до кожата ви, а самият камък да остане необработен.

    Подходящи са пръстени, обеци и гривни.
    Английската кралица Елизабет е колекционира щастливи амулети. Повечето от тях са подарък от децата й. Голяма част от фигурките изобразяват животни, включи­телно миниатюрни кученца (тя обожава дребните по­роди), коне, седла и обувки за езда.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest