Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам няколко сънища в една нощ.Моля помогнете

Сънувам няколко сънища в една нощ.Моля помогнете

  • 04.08.13 10:31#1СтанимирСтанимирНовакРегистрация: 13.03.13Град: ПирдопОтговори: 1Сънувам няколко сънища в една нощ.Моля помогнетеЗдравейте.Значи снощи си легнах много късно вечерта някъде към 5 часа и като заспах започнах да сънувам няколко сънища.В първият ми сън си спомням че сънувах едно момиче което си харесвах.Със нея се познаваме от 10 години но сега само се поздравяваме защото се скарахме преди време защото и бях предложил да станем гаджета и тя ми отказа и сънувам че тя ме моли да суча от нейните гърди.

    И аз първоначално отказвам но тя продължава да ме моли.И след като започвам да й суча от гърдите някъде след 5 минути във къщата ми влиза някаква монахиня и непомня какво ми каза точно.Във вторият ми сън сънувах как един полицай ми разказва че някакво момиче преди 11 години било починало от загуба на кръв след като му била отрязана дясната ръка.И ми показва снимка на нея.Момичето ми е непознато.

    И накрая сънувах че работя във някакъв завод и си говоря със братът на един мой приятел и след това той се качва на един автобус и отива към този завод а след това и аз се качвам на следващия автобус и го следвам и след това пак се срещаме.Общо взето това е.Ако някой може да ми ги разтълкува тези сънища ще съм му много благодарен.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.08.13 05:34#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Сънувам няколко сънища в една нощ.Моля помогнетеАз като сънувам нещо и се събудя, след малко пак заспивам и продължавам да сънувам нещо съвсем различно. И на мен ми се случвало да сънувам различни сънища за една нощ. Може би много си се натоварил преди ляганеОтговорОтговор с цитат
  • 07.08.13 05:14#3SimonaSimonaНовакРегистрация: 02.08.13Град: ПловдивОтговори: 2от: Сънувам няколко сънища в една нощ.Моля помогнететова и на мен ми се е случвало...заспивам..сънувам един сън,но след малко спира и започва друг,а когато другия спре предишния си продължава...много странно нали??ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest