Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Виждам един и същи човек много пъти

Виждам един и същи човек много пъти

  • 02.08.13 01:54#1SimonaSimonaНовакРегистрация: 02.08.13Град: ПловдивОтговори: 2Виждам един и същи човек много пътиЗдравейте.Понякога виждам един и същи човек много пъти.Сякаш ме следи,но по друг маршруд.Например един ден срещнах една и съща жена 5 пъти-пред блока,на спирката,в един магазин,на автогарата,в селото ми(мина точно покрай мен).Искам само да знам това съвпадение ли е??
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.13 03:35#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Виждам един и същи човек много пътиСпоред мен е просто съвпадение... Както казват хората - светът е много малък ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.13 11:36#3GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Виждам един и същи човек много пътиИма т.нар. карма от минали животи. Да речем че виждаш тази жена по 5 пъти на ден, но нямаш разговор с нея, само я виждаш...Какво ще рече това?

    В минал живот може да си имал/а дадени отношения с душата която обитава това тяло сега, но понеже сте изчистили кармичния си път с нея, няма какво повече да трупате и чистите. Виждаш я само като фон, но не пресъства шряко в живота ти . Така че през живота ни срещаме много хора, много хора подминаваме и с много хора имаме разговор за части от секундата, след това тези хора никога не виждаме.

    Преди да влезе в дадено тяло, душата се консултира със "СТАРЕЙШИНИТЕ" , кога,къде и как и с кого ще е добре да контактува в дадения живот който ще живее, и през какви изпитания ще мине за да изчисти кармата си. Че по-тази логика, просто уговорка на душите Възможно е тази жена да те заприказва за нещо, а може и ти да направиш добро за нея и така ще изкупиш кармичния дълг

    Извинявай ако съм те объркала.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest