Как се викат духове

  • 02.08.13 11:40#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как се викат духовеДействието, което наричаме „призоваване на духове“, всъщност представлява „инвокация и евокация“. Инвокацията е основната техника в магията и се използва в древните и съвременни магически традиции под най-различни форми. Това е начин на призоваване на духа (енергията) - вътре в себе си. Разликата при евокацията е, че тя използва външни предмети за помещение на призованата същност. Инвокацията може да се нарече още обсебване при което се обсебваш сам, докато при евокирането използваш различни предмети в които да призовеш “съществото” например: различни амулети, местности, вода, хора, животни, растения и т.н.
    Как да се предпазиш от нежелани резултати:
    1. Винаги трябва да имаш конкретно намерение какво викаш и защо. Заявявай намерението си в началото на глас, чрез сигил или както искаш.
    2. Преди инво/евокация прогонвай с прогонващ ритуал или техника, която работи за теб.
    3. След приключване – прогонвай отново задължително.
    4. Прави сериозните инвокации с други хора. Когато си с други хора на които вярваш, по-лесно се отпускаш и навлизаш по-дълбоко, защото знаеш, че има кой да те пази и се отпускаш повече. Когато си сам винаги имаш едно на ум, което не ти позволява да изпаднеш в пълно обсебване, нещо като авторефлекс за самозащита.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest