Викането на духове

  • 02.08.13 11:38#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Викането на духовеВикането на духове, е изключително опасно явление, което няма нищо общо с игра.
    За да викаш, духовете, първо, трябва да можеш да управляваш енергиите, т.е. след като те дойдат, трябва после успешно да си заминат. В противен случай, духа, може да ти напакости, да те разболее, да започнат да ти се случват странни неща .
    Най-често при викане на духове, идват духове от низшите астрални нива, не се знае, също така, дали това е духа, който ти искаш да дойде или някой друг. А много често, могат да идват и със зла умисъл, ако животът им тук, не е бил добър или са си отишли от този свят с чувство за мъст, най-вероятно ще искат да ти сторят зло.
    Не бива да се вика духа на умрял човек, тъй като душата, се намира в други светове и трябва да обмисли целият си тукашен живот, а после да се подготви за следващите си прераждания. И със всяко едно такова, викане и призоваване на духове, душата не може да извърши това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.13 05:37#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Викането на духовеМда, не ми се струва добра идеяОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest