Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Качих се в асансьор за Марс

Качих се в асансьор за Марс

• 20.07.13 12:20#1AntoanetaAntoanetaРегистрация: 08.06.13Град: ВарнаОтговори: -Качих се в асансьор за Марска4их се в асансиор да патувам за Марс с една приятека и една сау4ени4ка от осн. у4илище .асансйора беше изцапан зелиа по стените с фекалии. и по касно по дрехите ми 4увствах 4е имаше икадето се допра оставаха желти петна.

след това бяхме в несто като лифт и се движихме над ексоти4ни небостарга4и направени от многозветни стакла -като мозайка. аз седях на легно с бели неопанати 4аршафи и разговарях с тая сау4ени4ка която беше с бебе което 4увах да пла4е и се варти в коли4ка но не го видях. В деиствителност тя нйма бебе.В един момент се изхлузих и увиснах на раба на леглото . но не изпитах страх само се набрах и покатерих отново . с това саня ми приклю4и
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.07.13 09:14#2ИниИниРегистрация: 17.06.13Град: СофияОтговори: 7от: Качих се в асансьор за МарсВ българския език има нещо наречено правопис и буква наречена 'ч'!!! Първо се научи да пишеш пък после си публикувай историите!!!
    Първото е правилния вариант,а в скобите е как ти си го написала!
    Да ти изтъкна грешките:
    асансьор(асаниор/асансйора)
    пътувам(патувам)
    съученичка(сау4ени4ка)
    целия(зелия)
    късно(касно)
    жълти(желти)
    нещо(несто)
    екзотични(ексоти4ни)
    небостъргачи(небосарга4и)
    многоцветни(многозветни)
    стъкла(стакла)
    легло(легно)
    неопънати(неопанати)
    върти(варти)
    ръба(раба)
    съня(саня)
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.07.13 09:52#3miss981miss981Регистрация: 31.05.13Град: РусеОтговори: 5от: Качих се в асансьор за Марсепа по не грамотно не можа ли ??

то да беше само името ..
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest