- 19.07.13 12:43#1Сънувах изневяраПривет на всички
За първи път сънувах подобен сън. За втори път пиша във форума, надявам се и този път да ми помогнете с вашите разтълкувания Преди няколко дена докато спах до приятеля ми сънувах сън, който много ме изненада. Сънувах, че съм в стаята където попринцип спим с приятеля ми как му изневерявам с друго момче. И мисля, че това беше брат му. Докато го правих си мислих, защо го правя??? знаех, че не трябва, но така и не спирах. Сега ще си кажете "имаш скрити чувства към брат му" - НЕ. Съвсем сигурна съм, че не изпитвам нищо към него. Много обичам приятеля си и за времето което сме заедно нито един път не съм изпитала нужда да съм с някой друг. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете да разбера какво ли значи и този мой сънОтговорОтговор с цитат - 02.08.13 11:45#2от: Сънувах изневяраАми наистина първата ми мисъл е, че имаш някакви чувства към брат му, дори и на много дълбоко подсъзнателно ниво. Другият вариант е сънят просто да не означава нищо. Понякога сънуваме странни неща, на които не трябва да се търси обяснение. Щом си убедена в чувствата към приятеля си, не се тормози заради този сън ОтговорОтговор с цитат
- 02.08.13 03:32#3от: Сънувах изневяраМерси rosi 987, мисля да те послушам и да престана да мисля само лошото ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest