- 16.07.13 03:17#1Имах най-странния сън досега,помогнете ми да го разтълкувам. bПопринцип не бях сънувала доста време и вече трета нощ подред сънувам супер странни неща. Снощи сънувах,че съм в дискотека на рожден ден на приятелка и стоя на бара.
Следмалко се появява мой приятел и носи един от първите телефони на друга моя близка приятелка. Той се опитва да го отключи и ме моли да му помогна. Не помня какво стана след това. И
изведнъж с приятеля ми се озовахме пред един мол на спирка и чакахме да дойде трямвая или автобуса. Бившия ми приятел (който е най-добрия приятел на момчето с което бях на бара) беше там и аз му се качих на конче след което той се затича напред за да не ни види приятеля му и ме целуна.
Изпуснахме няколко автобуса. Накрая се качихме и те трябваше да слязат на следващата спирка,а аз на последващата за да се прибера,след като те слязоха аз видях че майка ми е там със сестра ми. Слязох от автобуса и отидох при тях. Бившия ми приятел тръгна към нас,а аз му махнах с ръка за да си отиде и той продължи да върви към някаква линейка спряла пре iд училището ни.
Аз се затичах към нея и вътре стоеше една моя близка приятелка която скоро се разболя от анорексия и припадна в училище,а аз трябваше да звънна на бърза помощ. Попитах я какво и е тя каза,че няма нищо.
Аз и прошепнах,че мразя да ме лъже и се събудих. Много ще се радвам ако ми помогнете да го разтълкувам. Благодаря,че сте отделили време да го прочетете.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest