Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах как баба се самоубива

Сънувах как баба се самоубива

  • 10.07.13 10:21#1ИвелинаИвелинаНовакРегистрация: 05.03.12Град: КюстендилОтговори: 1Сънувах как баба се самоубиваНе познавах бабата. Беше през нощта, събудихме се от някакви викове.. бяха се събрали хора и викаха как ще се самоубие. От леглото се виждаше отсреща терасата (или прозореца, не си спомням) и погледнах и видях как една баба се хвърли и усетих в съня такова чувство, каквото и ако го видиш наживо ще изпиташ. Имам смътни спомени, че и по-рано в съня имаше нещо с тази бабичка, но не си спомням какво точно. Мястото, на което се намирах ми беше непознато. Бях с някакви момичета, които в живота са ми далечни познати. След това сънувах, че съм на мястото на което бабата се беше хвърлила, имаше магазинче някакво и се редях на опашка.

    хахаха и докато ви пиша това на прозореца на офиса ми кацна врана ли е или гарга, не знам..
    Да уточня, имам 4 годишна връзка, която никак не върви и само за раздяла говорим.. т.е. той няма желание за промяна, ами само мен обвинява, че съм виновна за всичко и ме гони от вкъщи.. защото съм му правела проблеми за изневерите му, които според него трябвало вече да преживея.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.07.13 02:37#2Elisa NakovaElisa NakovaНовакРегистрация: 29.03.13Град: ВидинОтговори: 10от: Сънувах как баба се самоубиваСлушай, аз за съня ти не мога много да ти помогна - не зная какво означава да видиш самоубийство... Ама тоя нещастник, дето имаш за гадже, го разкарай на секундата!!!!! ОтговорОтговор с цитат
  • 11.07.13 10:56#3ИлияннаИлияннаНовакРегистрация: 10.07.13Град: Велико ТърновоОтговори: 2от: Сънувах как баба се самоубиваСпоред моят съновник съня ти означава: Ако в съня си станете свидетел на самоубийство, ще позволите на чуждо нещастие да ви повлияе.
    Видите ли самоубийство, това е знак, че вие сам сте си навлекли неприятностите и друг няма вина за проблемите ви. Самоубива ли се в съня ти някой, значи че си виновен за нещастията и неволите си.
    От мен е това.
    За гаргата, която е кацнала на прозореца ти .. Означава нещастие, но може и просто да е била изморена и да е намерила прозореца ти за уютен.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.07.13 06:44#4ИвелинаИвелинаНовакРегистрация: 05.03.12Град: КюстендилОтговори: 1от: Сънувах как баба се самоубиваЗдравейте, сега се връщам назад. Чета пак това. В сряда точно, след като написах темата вечерта се скарахме отново с моя приятел. Той почна да си измисля глупости и да ме обвинява и да ме гони.. В събота се изнесох и вече не сме заедно. Много ми е мъчно, но мисля, че ни е писано така.. Даже и съня ми казва, че сама съм си виновна (предполагам, че защото го търпях толкова време).. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest