Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Как да изгоним лошата енергия от дома си

Как да изгоним лошата енергия от дома си

  • 06.07.13 07:44#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как да изгоним лошата енергия от дома сиАко не се чувствате комфортно в собствения си дом или сякаш липсва хармония, успехите и любовта идват трудно..., в дома ви може да има негативни влияния. Как обаче да ги откриете? Запалите църковна свещ и бавно да обиколите жилището си. Ако пламъкът започне да трепти, да пуши, гасне или чувате пукане, значи нещо не е наред. Другият вариант е да наблюдавате домашните си любимци. Ако те са изнервени и спят близо до вратата, това също е знак за негативна енергия.
    Внимавайте и в случай, че цветята ви не виреят и умират без причина.
    Огледайте се и за странни подарени ви предмети. Може сами да сте си донесли спомен от далечно пътуване, но сувенирът да не се вписва във вашата хармония.

    Как да премахнете негативната енергия и да предпазите дома си?

    Най-добрият начин е да доведете свещеник, който да освети жилището ви. Но съвсем спокойно можете да пробвате и тези методи.
    1. Направете декорация със зърна от царевица, ръж или овес и поставете по една във всяка стая. Подменяйте зърната редовно
    2. Вземете си мушкато. Нека да е червено! Ще усетите колко бързо дърпа негативната енергия това растение. За разлика от палмите, които по принцип са „доставчици“ на отрицателни вълни.
    3. Направете венец от върбови клонки и го закачете на входната врата.
    4. И най-важното – опитайте се да не допускате в дома си хора, след чието посещение се чувствате изнервени, отпаднали или получавате странно неразположение. Още по-малко пък им разрешавайте да се оглеждат в някое от огледалата в дома ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.07.13 12:52#2pitapitaНовакРегистрация: 07.07.13Град: -Отговори: 2от: Как да изгоним лошата енергия от дома сидоста интересно...пречиствам дома си редовно със салвия за изчистване на не хармоничната енергия,стари програми и не хармонични програми. или ритуал който включва 4те елемента...въздух,вода,земя и огън...слагам на прага на вратата морска сол с намерението да поеме негативните информации,да допуска позитивни хора с добро намерение,най подходящте хора и енергии...като я подменям периоднично...но това за гостите ме озадачи...има един човек след като ми дойде на гости в следващите дни имам ужасно главоболие...в началото мислех че е съвпадение,но вече ми се случва за 3ти път...Защо да не допускаме да се гледат в огледалата ни?ОтговорОтговор с цитат
  • 09.07.13 10:22#3ПолинаПолинаНовакРегистрация: 27.05.13Град: -Отговори: 3от: Как да изгоним лошата енергия от дома сиЗащото огледалата имат памет.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest