От шега в истина

  • 01.07.13 02:55#1Dawn HikariDawn HikariНовакРегистрация: 01.07.13Град: КазанлъкОтговори: -От шега в истинаС двама мои приятели - Теодора (Теди) и Емил (Емо) си говорихме. Тедито е зодия Рак и на пълнолуние един вид полудява. Аз, за да се пошегувам призовах Дама Пика. Емо ми каза:

    - Недей, Сели, сега ще се появи зад храстите.
    - Да бе, да, Емо! Аз гоня призраци, при мен не идват! Ама на Тедито са лепят много... - после забелязахме, че Тедито я няма. Отидохме зад храстите и я видяхме лежаща на тревата.

    - Май не трябваше да издавам Тедито. - казах аз. Тедито стана и започна да говори несвързани неща, като:

    - Вие хората сте много глупави. - аз разбрах, че нещо не е наред. Тя непрестанно гледаше луната и казваше:

    - Морето тук е ужасно, на моята планета е по-хубаво! - аз и Тедито се отделихме от Емо и започнахме да си говорим:
    - Сели, казвали ли са ти, че имаш силата да гониш духове? - каза тя. Поговорихме относно тази моя сила. Седнахме и пихме Пепси. После ѝ казах:

    - Теди, защо се преструваш? - тя започна да се хили и ми каза:

    - Как разбра?
    - Лесно, добра актриса си, но не колкото мен. - и така се разбрахме да плашим Емо според определените фази на луната, защото той си помисли, че тя наистина е обладана от Дама Пика или извънземно. Обаче, според казаното от нея, тя наистина не помни как е попаднала зад храстите и как лежи там.

    Казах ѝ, че призовах Дама Пика и замълчахме. Въпросът ми е: Вярно, че гоня духове, но това съвпадение за храстите не ми се струва нормално. Дали има нещо паранормално тук? По принцип прибягвам до най-логичното обяснение, но тук работата е друга, защото съвпадението не е логично обяснение.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.07.13 02:59#2МарджМарджНовакРегистрация: 27.06.13Град: БургасОтговори: 13от: От шега в истинаПростотии. Сели се казвала..на баба ти фритюрника :yawn: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest