Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Преследват ме гълъби

Преследват ме гълъби

  • 29.06.13 01:01#1ПолинаПолинаНовакРегистрация: 27.05.13Град: -Отговори: 3Преследват ме гълъбиЗдравейте, заглавието звучи малко откачено, но наистина е така. Не знам на какво се дължи, но от известно време постоянно ми се случва. Примерно постоянно пада някой гълъб в комина. А от много години нямаме печка и стената, където е дупката, е залепена с тапет. Все се налага да разлепяме тапета, за да изкараме гълъбчето.

    Понеже не мога сама, все чакам да има някой вкъщи и се е налагало понякога, да си остане там 1-2 дена. 2 пъти си влизаха направо от терасата, докато спя и си цъкат по ламината. Чувам само ноктенцата им в просъница, докато не се усетя. Последния случай беше - кацна на терасата едно и не искаше да си отива. Отидох до него и видях, че е стъпало на някаква дъвка и пръстчетата му бяха на юмруче, заради лепкавата дъвка.

    Извиках приятеля ми да го хване и да му помогне. Всичко мина добре, пусна го после и си излетя. Това са няколко, от многото случаи. Чудя се защо се случва толкова често. Някакви идеи? Може да е някакъв знак, със сигурност означава нещо, но не ми идва на ум какво може да е.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.07.13 09:49#2ПолинаПолинаНовакРегистрация: 27.05.13Град: -Отговори: 3от: Преследват ме гълъбиСамо да подчертая, че до сега се местих да живея на няколко места и това се случва навсякъде, не е само в един апартамент.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest