Екстрасенсите на България

• 27.05.13 09:49#1anitaanitaРегистрация: 19.05.13Град: -Отговори: 14Екстрасенсите на БългарияЗдравеите, има хора които имат наистина способността да помагат без да се рекламират а защто всички други врачки която дарба уж им е от бога дерат хората с такси и забогатяха на гърба на болните и отчаиани хора
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.13 09:51#2anitaanitaРегистрация: 19.05.13Град: -Отговори: 14от: Екстрасенсите на БългарияИли защто не вземат на хората които са бедни и имат нужда от помощ по малко пари-и най важното ако не могат да помогнат по добре да го кажат веднага без да им вземат и това което нямат- :evil:     ОтговорОтговор с цитат
  • 28.05.13 12:20#3888Димитър888888Димитър888Регистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Екстрасенсите на БългарияДаже въпросните ''врачки'' се появяват в ефир и в реално време развалят магии срещу... ''малко'' парички от телефона.
    Пазете се от Light Workers (работниците на светлината), семинарите за по 20 лв. на час - The Art Of Living (изкуството да живееш), и рекламите във вестници от сорта на ''Феномен'', ''Свръхестествено'' и др.
    А има и циганки на улицата, които те гонят с ревящо бебе в ръка и ти казват - ''Имаш магия, дай 5 лева''. А онуй се скъсва да реве и ти щеш не щеш даваш от жал, че мъчи бебето...
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.05.13 08:07#4anitaanitaРегистрация: 19.05.13Град: -Отговори: 14от: Екстрасенсите на БългарияБраво само така ГОСПОД требва да слезе пак на земята да си обере мрасните гадове да ги пребере в бездната :evil: ОтговорОтговор с цитат
  • 28.07.13 03:33#5МирославМирославРегистрация: 28.07.13Град: БургасОтговори: 2от: Екстрасенсите на БългарияСпоред мен има хора надарени с такива способности.От зор съм търсил и съм намерил но няма да правя реклама .Злото е навсякъде ,а тия където са ме излъгали ще ви кажа :такива като Мария Стойчева Варна,Светлина ,момичето от Русе Таня ,и няква Донка .Но си намерих и аз коня хаххаа и сега съм си отново аз.Пожелавам успех на всички ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest