- 24.05.13 02:34#1Сънувах бял прилепЗдравейте, както винаги сънят ми беше объркан и емоционално напрягащ.
Сънувах две ята прилепи - едното го съпровождаше черен прилеп, а другото бл . Първо се опита да ме нападне черният и да ме ухапе, но аз избягах. После ме нападна белият. Успях да го хвана и да го затворя в една хладилна витрина, където умря. Тогава го разбледах и видях, че прилепът, който съм хванала има странни и отличителни черти на гарван - бял прилен с гарванова човка и остри и големи нокти.
Какво може да означава това?
ОтговорОтговор с цитат - 24.05.13 09:36#2от: Сънувах бял прилепЗабелязах, че много от хората в тези форуми публикуват подобни, меко казано сатанински сънища и питат какво означават.
Отговор - Матрицата става нестабилна, а борбата между доброто и злото - все по-явна. Не си единствената с подобни сънища! Всичко ще бъде наред!
Бъди здрава!
FREEDOM FOREVERОтговорОтговор с цитат - 25.05.13 07:21#3от: Сънувах бял прилепИнтересна ми е по-скоро символиката на образите. А за причините, които са породили съня, нека не задълбаваме в подсъзнателните процеси и силите, които ни движат. Все пак Фройд е дал материал за размисъл хихихихОтговорОтговор с цитат
- 25.05.13 08:56#4от: Сънувах бял прилепАми за тази работа хората са написали тонове книги, наречени СЪНОВНИЦИ - дето толкова обичате жените да си ги купувате!
Там виж символиката. ps: ОтговорОтговор с цитат - 28.05.13 09:44#5от: Сънувах бял прилепКъм redmerinda83
Мила моя веднага купи иконата и я дари в мъжка църква купи също еди червена макара и дай на някои да ти върже на лявата ръка конец от новата макара но само веднъж отрязан тосет първо се мере на ръката дължината и после режешш само веднъж всичко ще изчезне така както е дошло само трябва да повярваш„ Колкото се отнася до самата теб да ти наистина имаш доста високо био поле имаш висока интуиция, но си твърде млада за да я размиваш все още не е дошло това време. Прекалено си чувствителна много се замисляш над нещата СПРИ ВЕЧЕ погледни с по розови очила над живота не му мисли чака толкоз желая ти успехОтговорОтговор с цитат - 28.05.13 09:47#6от: Сънувах бял прилепотносно до inu6ka
Предстои ти много труден момент от живота ти ако вече не е настанал. Това е едно изпитание от живота на което трябва да погледнеш от добрата му страна колкото и зле да става. Ще се заробиш ако започнеш да се обвиняваш и да се опрекваш и да се самосъжаляваш. Запомни ДОБРОТО ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ Затова те насочвам да гледаш от добрата страна за да не се усложняават нещата. Запомни ДОБРЕ ДУМИТЕ МИ ШЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ САМ ДА СИ ГИ СПОМНИШ НО И ДАНО ГИ ИЗПЪЛНИШ
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest