Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Битката за Бг оскарите

Битката за Бг оскарите

  • 23.05.13 04:59#1АнАнНовакРегистрация: 22.05.13Град: СливенОтговори: 10Битката за Бг оскарите 2009г.

    Това лято беше наситено с филмови заглавия които доста развълнуваха целукупния българкси народ,поради което се наложи извънредно връчване на Оскари.И за да не бъдат бъркани с онези Оскари нашите бяха наречерни"Оскар по наш'ти ширини бългърски "или за краткост"Оскар-нашибъл'.
    Трите големи киностудия "Сергеймосфилм","Монката сенчъри фокс"и "Догандисни трай там",пуснаха няколко големи коопродукции,"Голямотоплюскане',"Недосегаемите","Вземи парите и бягай"с извънредно раздути бюджети,но слаб зрителски интерес.
    Независимата продуцентска къща "Борисов,Цветан и компания"наричана за краткост"БоБОЦко",реши да се пребори с големите и пусна сравнително ниско бюджетни филми,"Батман за винаги","Бой до дупка"и еротичния екшън"Голямото оправяне",тези филми предизвикаха небивал успех и са сериозни кандидати за "Оскар нашибъл" .Това принуди тримата големи да разтурят договорите и да пускат спорадични собствени продукции."Сергеймосфилм"пуснаха "Момчето си отива на Позитано","Монката сенчъри фокс"- "Мадрит ме очаква ',а "Догандисни трай там"-"Сълзи над Босфора".
    "Интернешенъл Ирена Кръст"ООД е дъщерна фирма на "Догандисни трай там",те подготвят римейк на няколко филма -"Помощ потъваме ","Апокалипсис",'Да спасим каквото можем" и една постановка на театрална сцена която ще е спонсорирана от тях"Още веднъж отзад".
    Главния продуцент на "БоБоЦко е и действащ актьор познат от доста извесните ленти "БОДИГАРД на тато","Цар и генерал-лейтенант","Ние ги хващаме ,те ги пускат",Генералът кмет" и др.От киностудията обявиха ,че се очакват мегапродукциите "Ха паднахте ли ми ","Аз съм пътят и истината и живота", като в главната роля ще е пак познатия ни вече актьор ББ.
    В раздела за главна женска роля битката е много оспорвана -М.Мургина с филма "Да източиш ДДС",И.Кръстева 'Медийна империя",Е.Етем"След края на света пак съм на почивка"и Е>Масларова "За един самолетен билет".
    Много драматияно е и положението за приза главна мъжка роля;Р.Овч. със сериала"Топло",Р.Петков с филма"Куьович,Муьович,Уьович",А.Доган със "Сараите на един Доган",С.Сакскобурготски"Има ли още за вземане",ББ "Президентска република -моя любов",Янето Янев"Досиетата Z",И.Костов" За креслото на министъра".
    В раздел филмова музика претендентите са само двама-"Хиподил" с песента "Бате Бойко ти си мъж' и Биляна с песента "Бат бойко дай газ ,настал е твоя звезден час",от' БоБоЦко"са "обявили ,че и двете песни ще бъдат отличени и наградени .
    На специална конференция от същата киностудия и лично ББ заяви ,че за следващите няколко години смятат да наложат монопол и да се излъчват предимно техни филми.
    Това са накратко новините около нашия "Оскар-нашибъл",молете се уважаеми зрители новите филми да не сме ги гледали вече и дългоочакваното заглавие "Промяната" ,да не се окаже"Замяната"

    Автор:М.Костадинова
    Почивай в мир!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 06:13#2888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Битката за Бг оскаритеЕй тая статия много ми хареса! Ама спирам дотук с похвалите, че да не ми се натресат куките в дома, че много хора изгоряха така, като пишат нещо по FACEBOOK (който махнах) и ги викали в следствието да не прокламират омраза
    Ама на мен не ми пука - СУПЕР СТАТИЙКА! ps:
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 06:16#3АнАнНовакРегистрация: 22.05.13Град: СливенОтговори: 10от: Битката за Бг оскаритеРадвам се, че поне на някой му е харесала и е разбрал за какво става дума имам още една от 2009г., но така като гледам няма да има кой да я оцени.
    А колкото до постовете в Facebook и аз съм предпазлива, че видиш ли потропали на вратата....
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest