- 22.05.13 11:14#1Дух ли е? Здравейте!
Преди 2 години ми се случи нещо много странно, но чак сега реших да го споделя...
Бях на гости на едни приятели, които тъкмо се бяха преместили в нов апартамент. Беше наистина хубав, но останалите апартаменти сякаш бяха изоставени... Когато дойде време да си тръгвам ми позвъниха. Застанах точно пред блока (който не беше никак висок... имаше 3 етажа, а и не бяха особено високи, така че спокойно се виждаха всички прозорци, даже и вътрешността на сградата.). Когато приключих разговора погледнах нагоре, защото знаех от прогнозата за времето, че ще вали, но небето беше кристално чисто. Докато свеждах погледа си надолу забелязах прозореца на последния етаж. Там видях лицето на окървавено момиче. Сведох погледа си шокирана, но когато погледнах отново нямаше и следа от момичето.
Веднага отидох да проверя дали някой не си е направил шега с мен, но когато се качих нямаше никой. Единственото, което намерих там беше стара заключена врата и стена пълна с некролози. Мисля, че забелязах некролог с лика на момичето, но си казах, че това е невъзможно и си тръгнах. (Малко ме е яд сега, че не се вгелдах в снимката, за да разбера дали наистина това бе момичето, което бях видяала на прозореца).
На всеки етаж имаше само по един апартамент следователно оставаше другия, който не бях проверила. След време, когато се поинтересувах, приятелите ми казаха, че там живее възрастна вдовица.
Градчето беше малко и наоколо нямаше хора, така че се съмнявам, че някой би си направил шега. Още повече, че не познавам никого в този град.
От тогава до сега понякога имам чувството, че виждам момичето с периферното си зрение...
Моля ви, бихте ли дали мнението си какво би било това... Дали не съм си въобразила или наистина съм видяла нещо... :cry:
Ани
19 годиниОтговорОтговор с цитат - 24.05.13 06:02#2от: Дух ли е? Мога само да те поздравя - това е дарба, дадена свише. Започнах да губя доверие в Бог (тъй като не е справедливо това,което се случва с добрите хора) и затова мисля, че това е дарба на висш разум, щом си успяла да видиш това момиче, което е в друго измерение.
ДА - ВЪЗМОЖНО Е!
Само че по-голяма част от МАСАТА (дето така ни раричат) смятат останалите за луди, понеже им е необятно и разтегливо понятието - ''друго измерение''. Сиреч НЕ Е САМО ТОВА, което виждат очите ни - има и скрито за обикновените хора, които са твърде погълнати от това колко пари да изкарат, за да си купят последен модел смартфон, или да направят черна магия на съседа, който е по-успял от тях самите.
С теб сме! Не си сама, защото света е голям, а аз познавам много хора с подобни способности. ПРИЕМИ ГО КАТО ДАР и не се плаши!
FREEDOM FOREVERОтговорОтговор с цитат - 15.06.13 01:09#3от: Дух ли е? Здравей,
според мен е доста вероятно наистина да си видяла духа на това момиче, което до някъде е хубаво, от друга страна понякога е тежко за психиката ти. Но спокойно, с времето се свиква Съмнява ме обаче да я виждаш на други места ... По-скоро да ти се е запечатала тая картина в подсъзнанието и малко да те е травмирала, затова да я виждаш след случката. Особено ако за първи път си видяла подобно нещо.
Въпросът ми е: от тогава виждала ли си други духове на други места или дори поне да си ги усещала? Това би могло да е доказателство за предната случка и за наличието на дарба... Винаги трябва да се търсят някакви доказателства, че подсъзнанието ни не си играе с нас...
Поздрави ОтговорОтговор с цитат - 27.06.13 06:55#4от: Дух ли е? Здравейте! Благодаря и на двама ви за мненията ви и относно въпроса отговорът ми е - да. Усещала съм присъствия, но все още си мисля, че просто полудявам.
Веднъж бях с приятели в една изоставена къща в провинцията, за която се говореше, че имало духове. Та така решихме да отидем и да проверим. Когато влязох в една стая, която най-вероятно е била спалня(но не съм напълно сигурна), усетих лек повей сякаш имаше течение в стаята, но беше края юли и едва се дишаше от жега. Малко вероятно бе да имаше вятър. Но въпреки това аз се опитах да обедя сама себе се, че наистина е от вятъра. Докато разглеждах стаята, чух зад гърба си леко издрънчаване. Обърнах се, но нямаше нищо. Когато приятелите ми дойдоха при мен след като бяха обиколили цялата къща, най-добрата ми приятелка откри на земята един пръстен с камък по средата. Странното беше, че когато влязох него го нямаше, а тя го откри точно пред вратата, където нямаше как да не се забележи. Умът ми веднага свърза издрънчаването с появата на пръстена, но след това си казах, че сигурно просто не съм го забелязала.
Имам още няколко такива случки, но тази беше най-странната. Пръстена го пазя още, но не го слагам, защото се чувствам странно с него. :cry: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest