Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»какво подяволите става с мен дух ли е това нещо?

какво подяволите става с мен дух ли е това нещо?

• 28.04.13 07:45#1dianadianaРегистрация: 23.04.13Град: -Отговори: 7какво подяволите става с мен дух ли е това нещо? Един ден пак на гости у братовчед ми Иван отидохме в хола нна къщата постояхме там да гледаме как майа спи изведнъж вратата се отворизатворихме я ама пак се отваря но нямаше никакъв вятър после някакси и двамата видяхме огледалото да става черно по късно в детската стая някой тропаше ама нямаше абсолютно никой е само аз ама аз не тропах какво да правя
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.04.13 09:04#2d-r.georgi.dimitrovd-r.georgi.dimitrovРегистрация: 29.04.13Град: СофияОтговори: 1от: какво подяволите става с мен дух ли е това нещо?Поръси с светена вода, запали тамян и окади всички ъгли в къщата на входнатаврата под изтривалката сложи мраморна плочка... и т.н.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.05.13 12:44#3мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: какво подяволите става с мен дух ли е това нещо?съгласна съм с отговора по горе и мога да добавя да си изметете къщата със солена вода нищо лошо няма не се притеснявайте и не се замисляйте за това минало свършеноОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest