- 21.04.13 01:03#1Сънувах починалата си бабаИ така сънувах семейството бяхме се събрали на обяд в къщата на село, където живееха баба ми и дядо ми. Сега там живеят дядо ми и новата му жена.
В съня ми обаче жена му я нямаше. Всички седяхме на масата аз влязох последна и веднага видях баба ми, която мълчеше не казваше нищо, седеше си кротко и даже май не се хранеше.
Изумена, че беше там и че явно само аз я виждам, защото другите не я отразяваха, седнах на мястото си.
Тя беше седнала до дядо и просто ме гледаше спокойно, а аз ту гледах към нея, ту към другите от семейството за да видя дали и те я виждат.
И не знам какво да си мисля
Преди бях я сънувала в двора и я канемхе да влезе но тя ни отказа и си тръгна, тогава ми казаха че е на хубаво, че не е влязла и си е тръгнала. А сега? Какво може да означава съня ми?ОтговорОтговор с цитат - 22.04.13 09:03#2от: Сънувах починалата си бабаНе се бъзикам,но един мой приятел (на когото вярвам) казва,че сънува постоянно свои починали близки,с които си контактува.
Слава Богу на мен не ми се случва,защото ме е страх общо взето.Дори и на гробища избягвам да ходя,просто ми е супер подтиснато.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest