- 16.04.13 07:27#1Сънувах момичето, което харесвамСънувах, че момичето, което харесвам пуши и след това ми казва , че не говори с мен.КАЖЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА? ОтговорОтговор с цитат
- 22.04.13 09:09#2от: Сънувах момичето, което харесвамДа не те отчайвам,но когато човек по когото си падаш,се държи лошо с теб (по време на съня),значи че и в живота ще е така.
Мога да ти дам пример.Преди няколко години сънувах сегашната ми приятелка,която беше седнала с някакъв тип (оказа се в последствие,че си има приятел)и аз съм седнал срещу тях. Тя постоянно ми говореше,а на него не му обърна никакво внимание.След това двамата станаха и си тръгнаха под ръка.
Една седмица след това,тя ми призна,че е влюбена в мен и го заряза за да тръгна с нея. Да не те е*е,ще си намериш по-добра ОтговорОтговор с цитат - 22.04.13 09:09#3от: Сънувах момичето, което харесвамДа не те отчайвам,но когато човек по когото си падаш,се държи лошо с теб (по време на съня),значи че и в живота ще е така.
Мога да ти дам пример.Преди няколко години сънувах сегашната ми приятелка,която беше седнала с някакъв тип (оказа се в последствие,че си има приятел)и аз съм седнал срещу тях. Тя постоянно ми говореше,а на него не му обърна никакво внимание.След това двамата станаха и си тръгнаха под ръка.
Една седмица след това,тя ми призна,че е влюбена в мен и го заряза за да тръгна с нея. Да не те е*е,ще си намериш по-добра ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest