Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Прогнози за събитията през 2013-та

Прогнози за събитията през 2013-та

  • 16.04.13 03:09#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Прогнози за събитията през 2013-таОбикновено в началото на годината е периодът на прогнозите. Тогава астролози, нумеролози, гадатели... предричат какво ще се случи през следващите месеци. Сега, когато вече са изминали първите три от тях е време да си припомним и сравним някои прогнози.

    Глобална икономическа криза през 2013-та предрече руският астролог Павел Глоба. Той бе убеден, че ще станем свидетели на тотално сриване на банките, борсите и валутите по целия свят, както и рухване на цялата досегашна икономическа система.

    Според него през 2013-та задълбочаващите се лоши икономически обстоятелства и тежки условия на живот ще доведат до масови недоволства, безредици. Виновен за това според Глоба е Сатурн – планетата на зпитанията, който влиза в знака на Скорпиона.

    Нарастващото недоволство обаче ще доведе и до положителни промени - до прелом в целия свят и установяване на нови работещи системи.

    Според руския писател-футуролог Владимир Стрелецки, който прави своите предсказания на базата на прогнози от учени, изследвания, гадатели, пророци и футуролози, 2013-та е годината, в която ще се появят редица изкуствени неща, като едно от тях ще бъде изкуственото месо, което ще замести истинското.

    Според него ще бъде създадена дори първата фабрика за такова изкуствено месо.Според българката Теодора Стефанова, през 2013-та ще има много промени и напрежение в България. През пролетта България ще влезе в Шенген и ще има ключова роля на Балканите при умиротворяването на конфликт.

    Отвътре обаче ще бъде раздирана от недоволства и скандали във всички сфери, а кризата ще се задълбочава, което ще доведе до масово изнасяне на българи в чужбина.
    Ванга е била пестелива по отношение на 2013-та и не е влизала в много детайли и подробности за самата година. Информацията, която е дала, е, че това е време на глобална промяна.

    Година на много раздори и в същото време – на много обединения, на скандали и кризи и в същото време – на ново мислене, водено от по-високо съзнание, от по-голяма духовност.

    Според Ванга ще се появи и ново учение за мир, което ще обедини много хора. 2013-та ще бъде трудна, защото ще е все още началото на този преход, в който все повече хора ще се обръщат към духовното, защото бележи първата част на пътя към съзидателното общество.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest