Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Четири примамки за пълен портфейл

Четири примамки за пълен портфейл

  • 25.03.13 06:43#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Четири примамки за пълен портфейлМлад (нов) месец.
    За да примамите парите, покажете на новия месец монета, по възможност сребърна. Приберете я в някое тайно отделение на портмонето си и в никакъв случай не я харчете. Тази паричка ще привлича към себе си все нови и нови постъпления. Въобще, старайте се да не изпразвате портмонето си до дъно, до последната стотинка, винаги оставяйте някаква мъничка резерва.

    В името на делото
    Навярно си спомняте, че Буратино закопа своите парички в земята, когато светеше пълната Луна. И нищо не се получи. Следователно, за да растат парите, те не бива да се закопават, а да се влагат в покупки, свързани с работата. Това може да бъде и красив канцеларски комплект, и абонамент за списание, свързано с вашите професионални интереси и, разбира се, нов костюм или чанта.

    Дървото на парите
    Отивате на гости, а не сте успели да купите подарък? А защо не измайсторите дръвче, на което вместо листа има много хартиени банкноти или да сложите в рамка една голяма банкнота във вид на картина? А може пък да подарите торта с хартиени банкноти, свити във вид на свещички? Освен че такъв подарък е оригинален на външен вид, той непременно ще притегля към себе си все още отминаващите си пари. Подаръкът ще помага до тогава, докато неговият щастлив обитател не изхарчи и последната банкнота.

    Съвсем просто. Да повикаме на своя страна късмета можем, като поставим под петата си монета: на студентите това помага да си вземат изпита, а на играчите - да спечелят. А монета под килима, близо до прага носи материално благополучие на обитателите на дома.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest