Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Хомеопатия според типа човек

Хомеопатия според типа човек

  • 23.03.13 07:28#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Хомеопатия според типа човекВ Хомеопатията има четири групи хора:
    Тип Пулсатила
    Към него се отнасят женствените, слабите, капризните и недоверчиви хора, които постоянно се нуждаят от утешение или съжаление от страна на околните. Склонни към резки промени в настроението, те винаги се стараят да се харесат на всички. На тях ще им помогнат хомеопатичните препарати, в чийто състав влиза растението пулсатила.
    Тип Аурум
    Това са хора, силно убедени в своята компетентност. На тях е присъщо рязкото и решително поведение. Заобикалящите ги смятат за силни личности, но в действителност те лесно изпадат в отчаяние и се засягат от всякаква критика. Обикновено тези хора страдат от главоболие и са особено чувствителни към шума и ярката светлина. Ако откривате в себе се този тип личност, можете да приемате хомеопатичния препарат аурум металикум.
    Тип Сепия
    Тези хора са винаги много активни, те като че ли искат да избягат от себе си и с това още повече изтощават нервната си система. Обикновено се разкъсват между служебните и семейните задължения, спят лошо и са недоволни от своята външност. Отличават се със саркастичен хумор. Те трябва да се научат да се отпускат и вечер да приемат хомеопатични препарати, съдържащи сепия.
    Тип Игнация
    Тук спадат романтичните натури, които обаче често изпадат в депресия поради несъответствие на техните представи за света с реалния живот. Те често страдат и се затварят в себе си, търсят уединение, склонни са към преяждане. Представителите от този тип трябва по-често да се намират в приятна компания, да избират обезмаслени продукти и да употребяват препарата игнация.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest