Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам,че припадам.

Сънувам,че припадам.

  • 07.03.13 08:50#1BorislavBorislavНовакРегистрация: 07.03.13Град: СофияОтговори: -Сънувам,че припадам.Здравейте.Днес отново ми се случи,да снувам,че припадам.Просто както си вървя,изведнъж ми прилошава и припадам.Интересното е ,че когато това се случи в съня , сякаш се събуждам наполовина,нещо като 'сънна парализа'.Донякъде осъзнавам,че съм се събудил,но ми се преплитат сън и реалност,и изпитвам напрежение и не мога да се движа.Събуждам се напълно като се сетя да си отворя очите.
    Пиша , защото четох,че , ако сънувам ,че припадам , трябва основателно да се притеснявам за здравето си.Интересно ми е да чуя и друго мнение,опит.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.03.13 04:45#2GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Сънувам,че припадам.Според мен, не придизвиквай излишно съдбата.Не се тревожи, и се опитай да забравиш това което си сънувал. Колкото повече мислиш толкова Вселенета ще изпълни това което мислиш като желание.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.03.13 05:49#3ЯнаЯнаНовакРегистрация: 27.12.12Град: ТрудОтговори: 13от: Сънувам,че припадам. Странно...НО!Чакай малко...Ами мисля че се замайва че гледаш нещо одкато спиш...Нз!Ако в сънят ти се вижда реално което се вижда пред теб значи спиш с отворени очи...Веднъш ми се случи и в съня ми беше ключът за лямпата!!! Отговори ми ОтговорОтговор с цитат
  • 14.03.13 03:23#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувам,че припадам.Не е кои знае какво за притеснение. Да не е за подценяване и самият сън който е бил като реалност. Много си нантоварен, работиш с много хора. Подсъзнанието ти диктува като те предупреждава да внимаваш. Вземи си почивен ден, но този ден иди сред природата и не само това вслушай се в птичките загледай се във сстароста на дърветата, погледни небето колко е чисто и ясно почувствай кристалният планински въздух. С две думи изживей за миг заедно с природата техният живот. Ще релаксираш адски много. Дори няма даусетиш хода на времето как отминава. Направи го и ще се учудиш на себе си. Послушай меОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest