- 05.03.13 10:55#1Моля Ви, вижте - много ми е важно!!!! Здравейте, нов съм тук регистрирах се, за да кажа специално това.Значи снощи сънувах, някакво момиче не знам къде беше, но се чувстваше студено и тя беше огорчена,самотна и много тъжна,защото май беше изгубила родителите си, само това си спомням! Но цял ден мисля за това и немога да си го избия от главата незнам защо... а + това да добавя, аз почти никога не помня какво съм сънувал когато се събудя, да помня е рядкост, като това, случва се към 3-4 пъти за една цяла година, и винаги сънищата, които помня са за момичета, но винаги до сега са били хубави сънища, имам предвид хубавите страни на момичета, които съм харесвал и така нататък, за първи път ми се случва това, но това го казвам само за да имате на предвид! Можете ли да ми обясните какво означава този мой сън?Моля някой по напреднал да го види!ОтговорОтговор с цитат
- 07.03.13 11:55#2от: Моля Ви, вижте - много ми е важно!!!! Никога сънищата не значат, това което всъщност са. Например не можеш да кажеш "Този красив залез е като красив залез". Всеки сън си има дълбоко символично значение. По често подобни сънища (доколкото знам) се тъкуват като странни случки в живота ти, нови запознанства или нещо такова.ОтговорОтговор с цитат
- 19.03.13 07:09#3от: Моля Ви, вижте - много ми е важно!!!! Част от теб се чувства зле.
Пренебретваш нещо в себе си. Затворил си го навътре и не му позволяваш да излезе.
В тези случаи съветите попринцип са творчески проект - рисувай, свири, пиши или нещо друго. За да може тази част, която пренебрегваш и която виждаш като тъжно момиче около, което всичко е студено, да излезе :y:
Само от това не мога да преценя какво точно подтискаш, но ако се замислиш малко и се вслушаш в себе си ще го разбереш ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest