- 02.03.13 04:01#1Духове 2Здравейте отново,моля да ми пишат само хора,които наистина вярват в духовете и паранормалните явления,може да ми задавате въпроси от всякакво естество-за духове,за йиви хора,за направена магия и т.н,ще се радвам да ви помогна,както казах предишния път мога и да гледам,не взимам никакви пари или дарения,ако някой се нуждае от помощ ще се радвам да помогнаОтговорОтговор с цитат
- 03.03.13 04:05#2от: Духове 2Здрасти! Имам един проблем... Не мога да разбера защо такива психично болни като теб си губят времето с такива идиотски неща а просто не отидат на лекар?!-.-ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.13 04:10#3от: Духове 2Здравей!Исам да те попитам дали ми е направена магия,защото онзи ден една жена ме гледаше странно и всеки път щом мина покрай някое дърво се спъвам и падам на земята...А относно гледането мисля,че всеки освен сляпите моогат да гледат.
П.П.Вземи се скрий някъде.
ОтговорОтговор с цитат - 03.03.13 10:54#4от: Духове 2Здрасти. Искам да разбера само: Дух може ли да те нарани или само може да те изплаши??ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest