Sanovnik.bg»Форум»Психология и Психотерапия»Как мъжете се издават!

Как мъжете се издават!

  • 01.03.13 06:50#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как мъжете се издават!Мъжкият пол е по-прикрит, може би защото момченцата от малки биват учени да не издават много чувствата и емоциите си, защото това се смята за слабост. По тази причина, когато момченцето стане мъж, на жената до него й става много трудно да разбере какво точно си мисли Той. И все пак има начин за разкриване на мъжа.

    Повдигането на веждите, мигновеното отваряне на устните и разширяване на ноздрите са знак, че сте успели да събудите интерес в него и той иска да привлече вниманието ви.
    Поправянето на вратовръзката пък е директен знак, че иска да го забележите. Същият смисъл носи, ако той застане леко встрани от другите и по-близо до вас спрямо общото ви обкръжение.
    Мъжете се "издават" по знаци като докосване на косите и лицето си, поглаждане на дрехите и подобни, когато обектът срещу тях ги провлича. Когато са увлечени по някого - тяхната кожа, устни, ръце стават по-чувствителни.

    Знак, че сте пробудили интереса му е, ако той започне да стои по- изправен. Просто иска да се покаже в най-добрата си светлина.

    Твърде красноречив, за да бъде коментиран, е начинът надене с разтворени крака. Единственото по-красноречиво е, ако той ви загърне с якето или пуловера си. Това вече е не само знак за вас, но и за всички останали, че вие сте неговата дама. Ако сутрин ви даде тениската си, за да направите закуска, без да настинете, това не винаги означава, че планира бъдеще с вас - просто му е харесало как е минала нощта.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.03.13 07:58#2cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Как мъжете се издават!съгласна съм с написаното.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.08.13 04:52#3Adelina Adelina НовакРегистрация: 05.08.12Град: -Отговори: 4от: Как мъжете се издават!Kogato sedqt do nas i sa razpolojili stranichno krak v posoka nas, znach che ni haresvat, kogato e v obratnata posoka, zna4i protivnoto. ps: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest