Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Златото носи здраве и...импотентност

Златото носи здраве и...импотентност

  • 27.02.13 07:02#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Златото носи здраве и...импотентностЗлатото притежава неограничени лечебни свойства. Те се изучават и на Изток, и на Запад, откакто се е появил този най-благороден метал. То се споменава като лечебно средство и в традиционната китайска медицина, и в Египет. Но най-вече в науката за живота Аюрведа. Тази наука е призната и от Световната здравна организация като алтернативна медицина. Според каноните на Аюрведа златото е най-силното средство за укрепване на духа и удължаване на живота. И все пак, когато се говори за лечебните свойства на златото, тях условно можем да ги разделим на психологични и чисто медицински.
    Златото като лекарство
    В медицината златото е едва ли не най-старото лекарство, използвали са го в стоматологията, както и за лечение на ревматизма. То укрепва сърдечносъдовата и нервната система, подобрява паметта и интелекта, повишава издръжливостта, помага да се премяхне психичното напрежение, подобрява паметта и решителността.
    Жените в древна Индия са носели златни украшения, за да износят здраво и хубаво бебе.

    Златото укрепва сърдечносъдовата и нервната система, подобрява паметта и интелекта, повишава издръжливостта, помага да се премахне психичното напрежение, подобрява паметта и решителността. Металът има способността да натрупва слънчевата енергия, благодарение на която се усъвършенстват волята и паметта. Смята се например, че за сърдечноболните, които по принцип са емоционални и чувствителни, както и за хората в стрес е най-добре да носят синджирчета и гривни, а не пръстени. Именно те успокояват и премахват сърдечната аритмия. На пръстите и на ръцете, и на краката се намират най-много биологичноактивни точки.
    Златните пръстени могат да повишат активността на тези, които вярват в своето предназначение. В този случай позволяват да се преодоляват трудностите. Освен това на ръцете се намират много биологичноактивни точки. Златните пръстени стабилизират кръвта и тонизират нервната система.
    Известно е, че безименният пръст се контролира от слънцето, затова от векове венчалните златни халки се носят на безименния пръст.

    На малките момичета от Изток са продупчвали ушите, за да им сложат златни обеци - те пазят момичето от нещастия.
    Другата страна на метала
    Някои учени твърдят, че e опасно за сексуалността на мъжете.
    Брачните халки, носени дългогодишно, постепенно се сраствали с ръката и златото прониквало в организма, нарушавайки функцията на половите жлези, твърдят изследователи. Година след година брачната халка ви гарантира... импотентност. Жените при това са неподатливи на неговите оксиди.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest