Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Бижутата пазят и...вредят

Бижутата пазят и...вредят

  • 25.02.13 06:34#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Бижутата пазят и...вредят Какво носите на ръката си? Какъв пръстен или гривна сте избрали? Често подаряваме скъпо бижу на хората, които обичаме, за да ни запомнят. И вместо жестът ни да бъде оценен по достойнство, той остава незабелязан. Затова е добре да знаем какво бижу при какви случаи се подарява. Освен материалът, от който е изработено, е важна и енергията, която „предаваме” чрез този подарък. Не взимайте нищо от човек, когото усещате, че не харесвате особено. Това усещане ще повлияе и в случаите, когато носите подаръка.

    Със сребърен накит бихте могли да зарадвате дете, момиче, приятелка при всякакви поводи. Предимствата и са изисканост, финес и проява на добър вкус.

    Гривната с аметист "коригира" себичния нрав и влияе благотворно върху брачната стабилност.

    Седефеният накит пази от любовна магия.

    Изящното колелце с ахати, пък привлича като с магнит успеха и предпазва от врагове.

    Кехлибарените бижута за ръка облекчават сърдечните заболявания, стабилизират кръвното налягане и повишават тонуса. Затова те са фантастичен подарък за тържествени случаи, особено през пролетта.

    Рубинената гривна подхожда на деловите дами, повишава тяхната активност, гони тъгата и привлича успеха.

    Диамантът, инкрустиран в златен накит за ръка, е чудесно съчетание за сила, власт, щастие и в добавка - дълголетие.

    Сребърния обков се препоръчва при аметист, аквамарин, оникс и планиски кристал.

    Тези бижута не бива да се носят през деня под ярка слънчева светлина, тъй като взаимодействат с нещата, отделяни от тялото. Подходяши за деня са лъскавите имитации, а със скъпоценните бижута се накичете вечерта.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest